mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Hieronder vind je een greep uit de diensten die we aanbieden. Vraag een offerte aan voor diensten op maat!

vraag nu een offerte aan

websites en webshops

Veel bedrijven zitten met een verouderde website en willen wel vernieuwen, maar hebben geen zin in de rompslomp. Wij nemen u al het werk uit handen. Ook als u een webshop wil starten, of de huidige website uit wil breiden met een webshop, ben je bij ons aan het goede adres.

grafisch

Van huisstijl tot sticker; wij kunnen je voorzien van al uw drukwerk en grafische opmaak. Als je je huisstijl wil vernieuwen, of toe bent aan een nieuw logo, gaan we samen aan de slag om de beste uitstraling te creëren.

hosting en domeinnaam

Uiteraard is het handig om een domeinnaam te hebben als je een website in de lucht wil brengen. Wij registreren en beheren je domeinnaam voor je. Daarnaast bieden we snelle en betrouwbare hosting voor je website.

marketing

Marketing is meer dan het plaatsen van een advertentie hier en daar. Vaak wordt gekeken naar wat grote bedrijven in de branche doen. Deze hebben echter een budget wat vele malen groter is dan wat een kleine onderneming tot zijn beschikking heeft. Wij smeden samen een marketingplan, gericht op de kleine ondernemer.